Activiteiten

ONZE KENNIS

Omdat wij al sinds 1894 actief zijn in de bloembollen sector, hebben wij veel ervaring in de vele aspecten van de bloembollen teelt en handel. Een groot gedeelte van onze kennis komt uit de praktijk, waardoor we weten dat een goede behandeling van de bloembollen al ver voor het rooien begint. Daarom word elke partij bloembollen nauwlettend in de gaten gehouden. Zowel op het veld als in de bewaring. Elk teelt jaar is anders en daarom observeren wij de hele groei periode van de bloembollen. Zodat wij onze behandelingen hierop aan kunnen passen. De bloembollen worden gekocht bij de beste kwekers waar wij nauw mee samenwerken.

SPECIALISTEN

P. Aker beschikt over de modernste faciliteiten om bloembollen op te slaan en te behandelen voor een optimaal resultaat. Zodra de bloembollen aangeleverd worden, word het product eerst grondig gekeurd door professioneel personeel. Waarna er een kwaliteit rapport wordt opgesteld voor de verdere behandeling van de bloembollen. Onze specialisten staan dag en nacht klaar om de bloembollen zo te behandelen dat u als klant een super kwaliteit product in huis heeft om te broeien of te verkopen

ONTWIKKELING

Omdat we bij P. Aker bv altijd op zoek zijn naar verbetering, werken we nauw samen met veredelaars en kwekers. Een groot aantal nieuwe rassen word elk jaar getest in de kassen van ons bedrijf. Om bloembollen te kunnen exporteren komt er veel papierwerk bij kijken zoals: de douane papieren, inspectie rapport, fytosanitair rapport en transport documenten. Onze logistiek manager staat altijd klaar voor de klanten om advies te geven en zorg te dragen voor het logistieke proces Naast deze ondersteuning bestuderen we de hele bol/bloem keten, vanaf de veredelaar van nieuwe cultivars tot de consumenten van onze producten. Door dit te doen blijven we op de hoogte van nieuwe mogelijkheden en kunnen we zo voldoen aan de wensen van onze klanten.

Over P. Aker B.V.

Wij exporteren bloembollen wereldwijd. Alle soorten en maten van de beste kwaliteit.

Door onze jarenlange ervaring, zorgen wij ervoor dat u kunt beschikken over een top product.

Contact

Map

P. Aker Flowerbulbs B.V.
Westerkerkweg 78
1606 BC Venhuizen, Nederland

Tel.: (0031)228-561464
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.